Catch Totaalbelettering

Catch Totaalbelettering

Op verschillende evenementen, wedstrijden en natuurlijk gewoon in het wild heeft iedereen vast onze teambus wel eens gezien. Hij is aan beide zijden voorzien van de teamkleding van MTB-team Van Loon, deze ene kant in de kleuren van het damestenue en aan de andere kant de kleuren van het herentenue. Wij hebben de auto laten bestickeren door Leo van Catch totaalbelettering in Oosterwolde. Tijd om CATCH totaalbelettering eens voor te stellen.

Waar denk je aan bij belettering? Het eerste wat dan vaak in je opkomt is de reclame van een bedrijf op een auto. Regelmatig staan er bedrijfsauto’s bij CATCH in de hal om bestickerd te worden. Bestelauto’s, bedrijfsbussen maar ook complete vrachtwagens worden voorzien van reklame. Samen met CATCH kan een ontwerp gemaakt worden die dan vervolgens wordt toegepast op de auto. Een goed beletterde auto trekt aandacht en dat wil CATCH bereiken.

Maar er is veel meer, gevelreclame bijvoorbeeld. Het geeft een bedrijf de uitstraling die je als ondernemer wilt hebben. Freesletters in verschillende kleuren, spandoeken maar ook lichtbakken zijn nog steeds populair. Ook hierin kan CATCH een goed advies uitbrengen en ook weer samen met de klant zoeken naar een passende oplossing.

Raamfolie, reklameborden, vlaggen passen allemaal in het assortiment van Catch. Eigenlijk draaien Leo en zijn team zijn handen nergens voor om. Zij doen daadwerkelijk alles om een passende reclame-uiting aan elk bedrijf te geven. Reclameborden zijn op ieder gewenst formaat te maken. CATCH kan direct op plaatmateriaal printen of het reclamebord bestickeren. Voor het leveren van vlaggen, banieren en spandoeken is CATCH ook het juiste adres. Vele borden en vlaggen hebben hun weg al gevonden naar de verschillende bedrijven en verenigingen.

Op de website staat te lezen: CATCH Totaal Belettering begeleidt, adviseert en ontwerpt de juiste belettering voor elk object. Neem gerust eens contact met ons op, u wordt altijd voorzien van een persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies. Dat geeft perfect aan waar Leo en zijn team voor staan, advies op maat!
Nieuwsgierig geworden of contact opnemen? Dat kan natuurlijk via de website van CATCH: www.catch-totaalbelettering.nl