De Baander in Norg

De Baander in Norg

In 2016 en 2017 mochten wij gebruik maken van de tenten en de mogelijkheden van Tap en Tentverhuur De Baander in Norg. Hoog tijd om eens een kijkje achter de schermen te geven van deze prachtige onderneming.

Inmiddels heeft De Baander de nieuwe catalogus voor de verhuur alweer klaar. Deze geeft een mooi overzicht van wat De Baander allemaal voor uw feest of partij kan betekenen. Deze map heeft maar liefst 75 pagina’s met de meest gangbare verhuurartikelen, van theelepel tot feesttent! Voor feesten van 10 personen of 1500 personen draait men ook hier de hand niet om. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Grote evenementen als De veldslag om Norg, Bartje 200 zijn mooie uitdagingen waar de catering, koelwagens, tapwagens van De Baander te vinden zullen zijn.
Uniek is de samenwerking met Restaurant De Baander in Norg. Hierdoor is er een mogelijkheid om verschillende buffetten aan te bieden op locatie. Koude buffetten, hapjes buffetten, pannenkoek buffetten tot zelfs in de koudere dagen heerlijke stamppotbuffetten. Een topper binnen de keuze aan buffetten is toch wel het luxe buffet, met diverse soorten soep vooraf, heerlijke hoofdgerechten met diverse soorten vlees. Er zijn verschillende combinaties mogelijk welke onder het genot van een kop koffie allemaal besproken kunnen worden.
Als jaren is Restaurant De Baander in Norg een begrip. Gelegen in een dorp in een prachtige omgeving. Het dorp Norg heeft een mooie ligging in een prachtig stuk natuur. De regio kent een prachtig netwerk van wandel- en fietspaden door ongerepte bossen, heidevelden en fraaie – in ere herstelde – beekdalen. De bossen rondom Norg, het Fochteloërveen zijn mooie gebieden om te fietsen en te wandelen. Een fietstocht hoort eigenlijk te beginnen met een kop koffie met een heerlijk stukje gebak, en te eindigen met één van de vele plate-gerechten die worden aangeboden.
Als tussenstop is restaurant De Baander ook een prima plek. De cafetaria is een prima plek om te genieten van het ruime assortiment snacks, patat en frisdrank. Gedurende het seizoen zijn er verschillende soorten milkshakes te bestellen. Daarnaast is er een hele ruime keuze aan Italiaans schepijs. Als het seizoen weer begint komt de belangrijkste machine van Norg en omstreken weer op gang; de softijsmachine…
Kortom, de familie Timmer heeft een goede combinatie kunnen vinden tussen het restaurant en de verhuur. Samen met de enthousiaste medewerkers hebben zij beide ondernemingen op de kaart gezet. Neem voor de uitgebreide mogelijkheden eens een kijkje op www.debaandernorg.nl of plan eens een uitstapje naar de Peesterstraat 1 in Norg.