For sale makelaardij

For sale makelaardij

Op het spatbord van onze teamauto is een aantal sponsoren te vinden die ons team een warm hart toedragen. Makelaardij For Sale is één van de namen die hier tussen staat. Tijd om eens kennis te maken met deze succesvolle Makelaardij.

For Sale Makelaardij, werkzaam in Appelscha, Oosterwolde en Assen en omstreken. Inmiddels heeft For Sale al haar plekje gevonden in de wereld van de makelaardij. In de genoemde regio kom je regelmatig de borden van For Sale tegen.

“Uw makelaar met persoonlijke aanpak” staat te lezen op de website. Als geen ander begrijpt For Sale dat het kopen of verkopen van een woning best een heleboel zorgen en vragen oproept. For Sale Makelaardij maakt onderscheid tussen de zakelijke, praktische en emotionele kant van de aankoop of verkoop van uw woning. Eigenlijk kun je zeggen dat For Sale zorgt en ontzorgt. Tijdens het hele proces van kopen en verkopen neemt For Sale u veel werk uit handen maar daar waar nodig werken zij ook met u samen. Daar schuilt de grote kracht van de makelaardij.

In deze moderne wereld is het wereldwijde web niet meer weg te denken. For Sale heeft een hele mooie website waarop het complete woningaanbod te zien is. De met zorg gemaakte foto’s geven de klant een perfecte eerste indruk van de woning. Naast het woningaanbod laat de website duidelijk zien waar For Sale voor staat: “uw makelaar met persoonlijke aanpak”. Naast de uitgebreide website maakt For Sale ook gebruik van de social-media, de Facebook-pagina wordt regelmatig aangevuld met het nieuwste aanbod.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website www.forsalemakelaardij.nl of maak een afspraak voor een bezoekje aan het kantoor op de Domela Nieuwenhuisstraat 12 in Appelscha.