Makro Groningen

Makro Groningen

Tussen de rij van andere sponsoren staat ook de afbeelding met de blauwe achtergrond en gele letters, MAKRO. Een sponsor van het eerste uur, gevestigd in Groningen en voor MTB team Van Loon altijd een vast adres om te bezoeken voor de evenementen. MAKRO is bij velen eigenlijk wel bekend maar voor wie MAKRO niet kent hieronder een korte kennismaking met MAKRO.
Dit jaar precies 50 jaar geleden opende MAKRO op 31 oktober voor het eerst haar deuren in de vestiging Amsterdam. MAKRO introduceerde daarmee een unieke nieuwe winkelformule, speciaal voor de professionele klant. In de afgelopen jaren is MAKRO uitgegroeid van Horeca Food-groothandel tot een onderneming waar je echt alles onder één dak kunt vinden.
Ook MAKRO is in de afgelopen vijftig jaar niet stil blijven zitten. Horeca-kwaliteit binnen handbereik, dé netwerkplek voor ondernemers en slim inkopen voor de zaak en thuis: welkom in de nieuwe MAKRO. MAKRO presenteert hier een uniek winkelconcept waarin rekening gehouden wordt met de wensen van de ondernemer. In dit concept past “het nieuwe netwerkplein” perfect. Welke ondernemer kan tegenwoordig nog zonder netwerken? OP elk tabblad van de website van MAKRO kun je proeven hoe belangrijk de klant is, zij hebben uiteraard mede het succes voor MAKRO gemaakt.
Wij komen als MTB team regelmatig bij MAKRO Groningen. Een prachtig pand gevestigd aan het Kattegat in Groningen. Vanaf de grote parkeerplaats kom je een ruim opgezette vestiging binnen. Je weet bijna niet waar je moet beginnen! Ben je zoekende dan is er vriendelijk en behulpzaam personeel aanwezig om je de weg te wijzen maar wil je rustig rondkijken kan dat natuurlijk ook. De roltrap naar boven leid je naar een hele complete Non-food afdeling. Van kleding tot barbecue en van toiletpapier tot fietsen, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Kies je er voor om de de beneden-verdieping te verkennen dan is er een reuze-aanbod aan eten en drinken. Een must op de begane grond is een bezoek aan de versafdeling. Dagelijks vers aangevoerde producten sieren deze afdeling: een ruim assortiment aan vis, vlees, groente en heerlijk fruit.
Op de website www.makro.nl staat eigenlijk zoveel dat wij dat hier niet allemaal kunnen samenvatten. Hier valt ook te lezen dat MAKRO midden in de samenleving staat, maatschappelijk ondernemen zit bijna in het DNA van MAKRO. Wij zijn blij dat wij in MAKRO Groningen een trouwe sponsor hebben gevonden. Een kijkje op de website, of een bezoek in de vestiging in Groningen is zeer zeker aan te raden!