Ter Schuur Techniek

Ter Schuur Techniek

De volgende in de rij van sponsoren is Ter Schuur Techniek uit Oosterwolde. Harry fietst regelmatig in de kleuren van Van Loon, en doet dat niet onverdienstelijk. Met hetzelfde enthousiasme bestuurd hij ook zijn metaalbedrijf aan de Ploeggang in Oosterwolde. Hieronder een kijkje in de keuken van Ter Schuur Techniek Oosterwolde.

“Vakmanschap in constructiewerk” staat er in letters bovenaan de website. Kijkend naar de mogelijkheden klopt dat zeer zeker. Er staat aan de Ploeggang een mooi bedrijfspand met een uitgebreid machinepark waardoor de mogelijkheden onbegrensd zijn. Er staan o.a. een Almi pijpuitklinker, een kantbank, knipbank, kokerponsmachine een automatische afkortzaag en automatische boorstraat. Voor de kenners zal het ongetwijfeld watertanden zijn bij het zien van al deze machines.

Het zorgt er in elk geval voor dat Ter Schuur Techniek een breed scala aan metaalproducten kan leveren. Verschillende soorten hekwerk kunnen in overleg met de klant worden gemaakt. Van modern tot klassiek en van standaard tot design, eigenlijk voor elk wat wils. Daarnaast kunnen er ook draaihekwerken, tourniquets genaamd gemaakt worden in verschillende soorten en maten. Daarnaast is er op de website een pagina gewijd aan “specials”. Daar staan een aantal producten waar je eigenlijk niet zo snel aan zou denken. Zo zijn er voor de balsporters onder ons een Pannakooi, een basketbalpaal en zelfs een voetbaldoel te vinden. De paardensportliefhebbers kunnen hier zelf paardensport-hindernissen bestellen, geen sprong is Ter Schuur Techniek te hoog!

Het paradepaardje van Ter Schuur Techniek staat achterin het pand, er is zelfs een special facebookpagina voor aangemaakt! Na jarenlange ervaring met het plasma-snijden is er een machine aangeschaft die kan snijden met water. Een mengeling van water en zand zorgt ervoor dat er onder hoge druk door metaal heen gesneden kan worden. Ter Schuur Techniek laat op de facebook-pagina vele toepassingen zien, van logo’s gesneden uit erfafscheidingen, prijzen voor MTB-wedstrijden maar ook uitgesneden letters voor op de gevel van uw bedrijf. Behalve door metaal kan er door vele andere materialen gesneden worden.

Meedenken met de wensen van de klant en oplossingsgericht werken zijn twee hele belangrijke speerpunten van Ter Schuur Techniek . Dat blijkt ook uit de ongekende mogelijkheden die dit bedrijf biedt.
Nieuwsgierig geworden?

Neem dan eens een kijkje op de website: www.terschuurtechniek.nl en voor het watersnijden verwijzen wij naar de Facebook-pagina van Tst-watersnijden.